Ryhmät

Kevätlystit 2021

Pikkarat

Pikkarat on 4-6- vuotiaiden kansantanssiryhmä, joka harjoittelee tiistaisin klo 17.15-18, Tanssikoulu TNT Jämsän tiloissa.


Pikkaroiden ryhmässä tutustutaan suomalaisen kansanperinteeseen laulaen, tanssien ja leikkien.

Ryhmä harjoittelee myös esiintymistä seuramme Kevätlystikonserttia varten. Pikkarat esiintyvät halutessaan erilaisissa tilaisuuksissa, projekteissa sekä valtakunnallisessa tapahtumissa.
Ilmoittautumalla ryhmään, olet nuorisoseuramme jäsen.

Laskutuskausi on puolivuotta (40€/kausi)
Ohjaajana Eija Partanen

Ilmoittaudu mukaan tästä

Lystikkäät

Lystikkäät on 7-12.v kansantanssiryhmä, joka harjoittelee tiistaisin klo 16-17,
Tanssikoulu TNT Jämsän tiloissa.

Harjoituskerrat sisältävät lämmittelyleikkejä, tanssia, musiikkia ja yhdessä tekemisen riemua!

Ryhmä harjoittelee tavoitteellisesti kohti nuorisoseuramme omaa Kevätlystikonserttia varten. Ryhmä esiintyy halutessaan erilaisissa tilaisuuksissa ja projekteissa sekä osallistuu valtakunnallisiin tapahtumiin . Ilmoittautumalla ryhmään, olet nuorisoseuramme jäsen.

Laskutuskausi on puolivuotta (40€/kausi).
Ohjaajana kansantanssiohjaaja Marjo Örn sekä Moona Örn

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Näpsäkät

Näpsäkät on 13-20.v kansantanssiryhmä, joka harjoittelee kerran kuussa sunnuntaisin klo 12-15, Tanssikoulu TNT Jämsän tiloissa.

Harjoituskerrat sisältävät kehon käytön harjoitteita, itseilmaisua, kansantanssin tekniikkaa- ja koreografioiden työstöä, kansanmusiikin työstämistä laulaen ja soittaen.

Nautimme yhdessä tekemisen riemusta! Ryhmä harjoittelee tavoitteellisesti kohti nuorisoseuramme omaa Kevätlystikonserttia. Ryhmä esiintyy halutessaan erilaisissa tilaisuuksissa ja projekteissa sekä osallistuu valtakunnallisiin tapahtumiin.Ilmoittautumalla ryhmään, olet nuorisoseuramme jäsen.

Laskutuskausi on puolivuotta (60€/kausi).
Ohjaajana kansantanssiohjaaja Marjo Örn

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Norjat ja notkiit

Norjat ja notkiit on aikuisten kansantanssiryhmä, joka harjoittelee maanantaisin klo 19-20.30, Tanssikoulu TNT Jämsän tiloissa.

Harjoituskerrat sisältävät keholämmittelyä,kansantanssin askeleita,otteita, kuvioita ja erilaisia tanssin koreografioita, mutta myös kansanmusiikkiin perehtymistä ja yhdessä tekemisen riemua!
Ryhmään voit tulla ilman omaa paria, mutta on hyvä, jos kansantanssin perusteet ovat jo hallussasi. Ryhmä harjoittelee tavoitteellisesti kohti nuorisoseuramme omaa Kevätlystikonserttia varten
sekä esiintyy halutessaan erilaisissa tilaisuuksissa, projekteissa sekä valtakunnallisissa tapahtumissa. Ilmoittautumalla ryhmään, olet nuorisoseuramme jäsen.

Laskutuskausi on puolivuotta (60€/kausi).

Ohjaajana kansantanssiohjaaja Marjo Örn

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Raikkaat


Raikkaat on kansantanssiryhmä, joka harjoittelee kahden viikon välein sunnuntaisin, parittomina viikkoina klo 15.30-17.30, Tanssikoulu TNT Jämsän tiloissa.

Raikkaat ryhmän tavoitteena on, että tanssija löytää itsestään ja kehostaan uusia puolia sekä saa onnistumisen tunteen kokemuksia opetellessaan kansantanssia.
Tavoitteena on myös opettaa ja innostaa ryhmää niin, että tanssijoista tulisi tavoitteellinen ja esiintyvä ryhmä seuraamme. Tämä ryhmä on myös uusia harrastajia varten. Tämän ryhmän kanssa harjoittelemme kansantanssin perusteet muistiin.

Tunnit sisältävät lämmittelyharjoitteita, tekniikkaharjoitteita, uuden tanssin opettelua ja vanhan tanssin kertausta.
Tunnin sisältöön kuunnellaan myös kurssilaisten toiveita ja tarpeita.
Ilmoittautumalla ryhmään sinusta tulee seuramme jäsen.

Laskutuskausi on puolivuotta (60€/kausi).
Ohjaajana kansantanssiohjaaja Marjo Örn

Ilmoittaudu mukaan tästä