Ryhmät

Lystikkäät

Lystikkäät on 8-11.v kansantanssiryhmä, joka harjoittelee tiistaisin klo 16.15-17, Särkijärven kuntotalolla (Moiskalantie 19).

Harjoituskerrat sisältävät leikkiä, tanssia, musiikkia ja yhdessä tekemisen riemua!

Ryhmä harjoittelee tavoitteellisesti kohti nuorisoseuramme omaa Kevätlystikonserttia varten. Ryhmä esiintyy halutessaan erilaisissa tilaisuuksissa ja projekteissa sekä osallistuu valtakunnallisiin tapahtumiin . Ilmoittautumalla ryhmään, olet nuorisoseuramme jäsen.

Laskutuskausi on puolivuotta (35€/kausi).

Ohjaajana kansantanssiohjaaja Marjo Örn.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Näpsäkät

Näpsäkät on 12-18.v kansantanssiryhmä, joka harjoittelee tiistaisin klo 17-18.30, Särkijärven kuntotalolla (Moiskalantie 19).

Harjoituskerrat sisältävät kehon käytön harjoitteita, lihaskuntoa, itseilmaisua, kansantanssin tekniikkaa- ja koreografioiden työstöä, kansanmusiikin työstämistä laulaen ja soittaen. Nautimme yhdessä tekemisen riemusta!
Ryhmä harjoittelee tavoitteellisesti kohti nuorisoseuramme omaa Kevätlystikonserttia.
Ryhmä esiintyy halutessaan erilaisissa tilaisuuksissa ja projekteissa sekä osallistuu valtakunnallisiin tapahtumiin.
Ilmoittautumalla ryhmään, olet nuorisoseuramme jäsen.
Laskutuskausi on puolivuotta (50€/kausi).
Ohjaajana kansantanssiohjaajat Marjo Örn

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Norjat ja notkiit

Norjat ja notkiit on aikuisten kansantanssiryhmä, joka harjoittelee tiistaisin klo 18.30-20, Särkijärven kuntotalolla (Moiskalantie 19).

Harjoituskerrat sisältävät kehonlämmittelyä, lihaskuntoa, erilaisia tanssinkoreografioita, paritansseja, mutta myös kansanmusiikkiin perehtymistä ja yhdessä tekemisen riemua! Ryhmään voit tulla ilman omaa paria. Ryhmä harjoittelee tavoitteellisesti kohti nuorisoseuramme omaa Kevätlystikonserttia varten sekä esiintyy halutessaan erilaisissa tilaisuuksissa, projekteissa sekä valtakunnallisissa tapahtumissa. Ilmoittautumalla ryhmään, olet nuorisoseuramme jäsen.

Laskutuskausi on puolivuotta (50€/kausi).

Ohjaajana kansantanssiohjaaja Marjo Örn

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Raikkaat

Raikkaat on kansantanssiryhmä, joka harjoittelee kahden viikon välein sunnuntaisin klo 16-18, Särkijärven kuntotalolla (Moiskalantie 19).

Raikkaat ryhmän tavoitteena on, että tanssija löytää itsestään ja kehostaan uusia puolia sekä saa onnistumisen tunteen kokemuksia opetellessaan kansantanssia. Tavoitteena on myös opettaa ja innostaa ryhmää niin, että tanssijoista tulisi tavoitteellinen ja esiintyväryhmä seuraamme

Ohjelma koostuu joka kerran samalla rakenteella: lämmittelyharjoite, ryhmäytymisharjoite, tekniikkaharjoite, uuden tanssin opettelu ja vanhan tanssin kertaus.
Tunnin sisältöön kuunnellaan myös kurssilaisten toiveita ja tarpeita.
Ilmoittautumalla ryhmään sinusta tulee seuramme jäsen.

Laskutuskausi on puolivuotta (55€/kausi).

Ohjaajana kansantanssiohjaaja Marjo Örn

Ilmoittaudu mukaan tästä